Lyckas med drömmar

Nytt år, nya möjligheter. Med entusiasm och beslutsamhet tar nyårslöftet kanske sats över ett glas champagne. Men det är de vardagliga valen och regelbunden träning som stärker uthålligheten i vår hjärna, att fortsätta när motivationen för länge sedan svalnat. Chanserna att du lyckas med det du önskar och drömmer om är dessutom ännu större när du är din egen bästa vän, visar forskning. Drömmar har inget utgångsdatum, och inte heller är det någon som håller räkning på dina misstag.

Jag har en hel arsenal av verktyg jag tar till en stressig dag, de dagar jag behöver gräva lite djupare för att hitta min intention (att välja glädje varje dag) eller när förändringsoron sätter in och jag t o m glömmer bort intentionen.

Tre långa djupa andetag, ”det är ok”, ”jag vet inte vad som kommer hända”, är bara några av de värdefulla mindfula och yogiska stöd jag tränar på och påminner mig om varje dag.

Vad behöver du träna på för att lyckas med det du verkligen vill ha mer av?

Meditera och yoga med mig mig i vår!
Läs mer om vårens kurser och workshop i mindfulness och yoga

Foto: Anett Limseth Fägersten

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s