Retreaten tar dig till vackra och stillsamma platser där du kan koppla bort vardagen och stärka kropp och själ med Mindfulness och mjuk MediYoga. Vila, vara i naturen och fylla på med energi. 

Retreat planerade 2019-2020:

Mindfulness retreat i Normandie – 27 maj–2 juni

Följ med Marie och Thierry i sju härliga dagar till underbara Normandie och möt våren i vikingarnas vingslag på en prunkande grön kraftplats vid Atlanten. Vi bor på ekoparadiset L’arbre holistic resorts i hjärtat av Normandie. Här njuter vi av ekologiskt och närproducerat, ost och bröd, vårprimörer, stillhet, vila, mindfulness och yoga.
Läs mer om retreatet

Pausa allt utom dig själv på Mallorca – 24-28 juni

Yoga, pranayama och mindfulness med Malin Sävstam och Marie Androv.
Sparka av skorna och ta en paus från det höga vardagstempot. Fyra lyxiga stilla dagar bara för dig på magiska Cal Reiet, Mallorca när ön är som allra bäst. Kom själv eller gör en oförglömlig resa med kära vänner.
Läs mer om retreatet

Långhelg i vila och vänlighet på Liljero retreat – 7-10 nov

En stilla långhelg i vila och vänlighet med medveten närvaro, medkänsla, andning och MediYoga i tre hela dagar på besjälade Liljero retreat, utanför Uppsala. Här ges tid för både vila, vara i naturen, personlig utveckling och stärkande samtal.
Läs mer om retreatet

MediYoga & Mindfulness på Madeira – 17-24 mars, 2020

Medveten närvaro är till hälften vunnen bara genom att vistas i naturen. Madeira erbjuder en storslagen naturupplevelse: hav, berg, vandringsleder, växter, djur. Vi bor på hotel Galomar i Canico, där du nästan kan doppa fötterna i havet från fönstret.
Läs mer om retreatet