Retreaten tar dig till vackra och stillsamma platser där du kan koppla bort vardagen och stärka kropp och själ med Mindfulness och mjuk MediYoga. Vila, vara i naturen och fylla på med energi. 

Retreat 2022-2023

Pausa allt utom dig själv på Mallorca – 14-18 maj, 2023

Yoga, pranayama och mindfulness med Malin Sävstam och Marie Androv.
Sparka av skorna och ta en paus från vardagstempot. Fyra lyxiga stilla dagar bara för dig på magiska Cal Reiet, Mallorca när ön är som allra bäst. Kom själv eller gör en oförglömlig resa med kära vänner.
Läs mer om retreatet

Heldag med Mindfulness och ridning – 10 juli

Nina Unkuri och jag stora glädjen att bjuda in till en heldag med mindfulness, andning, yoga, meditation och ridtur i naturen på vackra Västerbacken i Alunda. Djuren har så mycket att lära oss om närvaro och glädje. Det vill vi dela med dig denna dag.
Välkommen på en magisk dag 10 juli eller 15 augusti!
Läs mer om mindfulness och ridning

Helgretreat i vila och vänlighet på Liljero – 7-10 nov

En stilla långhelg i vila och vänlighet med medveten närvaro, medkänsla, andning och MediYoga i tre hela dagar på besjälade Liljero retreat, utanför Uppsala. En unik möjlighet att leva mer närvarande i vardagen. Här ges tid för både vila, vara i naturen, laga mat tillsammans, personlig utveckling och stärkande samtal.
Läs mer om retreatet

MediYoga & Mindfulness på Madeira – 17-24 mars

Medveten närvaro är till hälften vunnen bara genom att vistas i naturen. Madeira erbjuder en storslagen naturupplevelse: hav, berg, vandringsleder, växter, djur. Vi bor på hotel Galomar i Canico, där du nästan kan doppa fötterna i havet från fönstret.
Läs mer om retreatet

Mindfulness retreat i Normandie – 6-12 juli

Följ med Marie och Thierry i sju härliga dagar till underbara Normandie och möt försommaren i vikingarnas vingslag på en prunkande grön kraftplats vid Atlanten. Vi bor på ekoparadiset L’arbre holistic resorts i hjärtat av Normandie. Här njuter vi av ekologiskt odlat i trädgården, magisk mat, stillhet, vila, mindfulness och yoga, kossor, hästar, grodor.
Läs mer om retreaten