Retreat på Madeira 17-24 mars, 2020

Tema: Medkänsla

Resa i samarbete med InShape Travel

Detta bildspel kräver JavaScript.

Medveten närvaro är till hälften vunnen bara genom att vistas i naturen. Madeira erbjuder en storslagen naturupplevelse: hav, berg, vandringsleder, växter, djur. Vi bor på hotel Galomar där du nästan kan doppa fötterna i havet från fönstret.

Här rensar vi ut vintern och hämtar ny energi för kropp och själ. Utöver MediYoga och Mindfulness, och en dagsvandring tillsammans med guide längs de sagolika levadorna, finns det utrymme att bara vara, bada i havet, ta ayurvediska avslappnings- och reningsbehandlingar, upptäcka kulturen och njuta naturen och maten.

MediYoga och Mindfulness

Retreatet ger dig möjlighet att sakta ner, komma tillbaka den där lugna platsen i dig och höra vad som är verkligt viktigt. Vi fyller på med energigivande MediYogapass på morgonen och utforskar mindfulness meditation och reflektion med fokus på medkänsla på kvällen. Mindfulness och medkänsla utvecklar förmågan att vara där du är, öka inre ro och stabilitet, och stötta dig själva i vardagen. En dag vandrar vi i närvaro längs levadorna, följer naturens rytm och utforskar den med alla sinnen, och hittar en plats att göra yoga tillsammans.

Programmet

Yogapassen är mjuka men dynamiska och passar alla, oavsett ålder, stela leder eller tidigare erfarenhet. Ett pass består av andning, mjuka rörelser, vila och meditation med fokus på att fördjupa och förlänga medveten andningen även i rörelse. Mindfulnessträningen och reflektioner hjälper dig att förkroppsliga medveten närvaro och uppfatta kroppens signaler.

Syftet med passen är att aktivera kroppens lugn- och rosystem, frigöra energi och lust, och ge verktyg att lyssna på och hand om kroppens behov för att bättre kunna stötta dig själv i vardagen.

Preliminärt dagsprogram

07.00-08.30 MediYoga och meditation
09.00 Frukost
10.00-17.00 Fri tid för sol, bad, egna aktiviteter, utflykter, lunch
17.00-18.30 Mindfulness och medkänsla
19.00 Middag

Reseinformation

Datum: 17-23 mars, 2020
Pris : 12 200 kr, exkl. flyg

Ingår i priset:

  • Boende 7 nätter
  • 7 frukost & 7 middagar
  • All yoga- och mindfulnessundervisning
  • Gemensam transfer från och till flygplatsen

Ingår inte:

  • Flyg till och från Madeira

Boka resan

Boka resan på InShape Travel, där du även kan läsa mer om hotellet, aktiviteter och bästa flygen.