Retreat på Madeira TBA, 2020

Tema: Nystart

Resa i samarbete med InShape Travel

Medveten närvaro är till hälften vunnen bara genom att vistas i naturen. Madeira erbjuder en storslagen naturupplevelse: hav, berg, vandringsleder, växter, djur. Vi bor på hotel Galomar där du nästan kan doppa fötterna i havet från fönstret.

Vi rensar ut vintern och hämtar ny energi för kropp och själ inför en ny vår. Utöver MediYoga och Mindfulness, och en dagsvandring tillsammans med guide längs de sagolika levadorna, finns det utrymme att bara vara, bada i havet, ta ayurvediska avslappnings- och reningsbehandlingar, upptäcka kulturen och njuta den läckra maten.

MediYoga och Mindfulness

Vår snabba värld gör det alltmer utmanande för många att vara här och nu. Så mycket information från alla håll. Sociala medier. Underliggande stress. Så mycket att göra, uppnå. Så lite tid.

Retreatet ger dig möjlighet att sakta ner, komma tillbaka den där lugna platsen i dig och höra vad som är verkligt viktigt. Vi fyller på med energigivande MediYogapass på morgonen och varvar ner med mindful rörelse, och meditation och reflektion på kvällen. Vi tränar på att stötta oss själva så att du kan agera med mer vänlighet och behålla lugnet i vardagen. En dag vandrar vi i närvaro längs levadorna, följer naturens rytm och utforskar den med alla sinnen, och hittar en plats att göra yoga tillsammans.

Programmet

Yogapassen är mjuka men dynamiska och passar alla, oavsett ålder, stela leder eller tidigare erfarenhet. Ett pass består av andning, mjuka rörelser, vila och meditation med fokus på att fördjupa och förlänga medveten andningen även i rörelse. Mindfulnessträningen och reflektioner hjälper dig att förkroppsliga medveten närvaro och uppfatta kroppens signaler.

Syftet med passen är att ge utrymme för lugn, frigöra energin och lusten och ge verktyg att lyssna på och hand om kroppens behov för att kunna stötta dig själv i vardagen.

Preliminärt dagsprogram

07.00-08.30 MediYoga och meditation
09.00 Frukost
10.00-17.00 Fri tid för sol, bad, egna aktiviteter, utflykter, lunch
17.00-18.30 Mindfulness och mindful rörelse
19.00 Middag

Reseinformation

Datum: TBA
Pris : TBA exkl. flyg

Ingår i priset:

  • Boende 7 nätter
  • 7 frukost & 7 middagar
  • All yoga- och mindfulnessundervisning
  • Gemensam transfer från och till flygplatsen

Ingår inte:

  • Flyg till och från Madeira

Boka resan

Boka resan på InShape Travel, där du även kan läsa mer om hotellet, aktiviteter och bästa flygen.