Röster om

Tack för en jättefin upplevelse och en kurs som har gett mig många nya insikter. Det bästa är att jag kan släppa saker, tankar som dyker upp och pockar på uppmärksamhet. Jag har blivit bättre på att bara låta saker vara som de är, inte planera så mycket i förväg och ta en dag i taget.
Catarina, Psykolog, Mindfulnesskurs Atmajyoti

Stort tack för igår. Ditt besök resulterade i många eftertankar hos mina medarbetare, i det stora och i det lilla. Jättefint. Känslan efteråt var att vi alla hade landat på samma möte (så är det inte alltid eller så tar det längre tid).
Frida Bergström, Verksamhetschef, SOLNA STAD

Investera i dig själv och gå en kurs i mindfulness. Jag har själv haft Marie Androv som lärare och kan varmt rekommendera henne. Marie är utbildad av amerikanska psykologerna Jack Kornfield och Tara Brach som starkt bidragit till att forskarvärlden fått upp ögonen för hur positivt meditation och mindfulness påverkar hälsan.
Jenny Sonesson, socionom

Tack Marie för en fin föreläsning. Alla var så nöjda och undrade om vi inte kan köra detta en gång i veckan…
Petra Malm, tf VD Appelberg Marketing Agency
Upplägg och innehåll får högsta betyg!
Din förmåga att förmedla och leda var SÅ proffsig!
Och att träffa dig som människa var en upplevelse som jag inte glömmer!
Irja, mindful teambuilding
Tusen tack för ett mycket givande samtal förra veckan! Tack också för sammanfattningen, väldigt bra summerat. Så här nästan en vecka efter samtalet är känslorna och tankarna så otroligt mycket lättare! Lite tröghet sitter kvar så mindfulnessövningen hjälper verkligen. Tack igen för ett otroligt bra samtal och verktyg på vägen. Att 90 minuter med dig kan förändra så mycket!
Sara, utvecklande samtal

Föreläsningen var fantastisk! Marie förmedlade att ”möta professionella utmaningar med medveten andning och självmedkänsla” så otroligt bra. Hon höll 18 kvinnor uppmärksamma med alla fem sinnen i en och en halv timme.
Bibiana Diaz Gomez-Barquero, grundare SProK, Spansktalande professionella kvinnor

Med värme och engagemang har du givit mig en djupare förståelse för vad mindfulness innebär.
Att vara sin egen bästa vän…den tanken gjorde starkt intryck på mig. Som många andra är jag bra på att vara självkritisk och kräva mycket av mig själv. Att behandla mig själv med vänlighet
är tänkvärt.. Och att bara notera känslor och tankar, utan värderingar.
Kristina, Mindfulness meditationkurs

Efter den här kursen är kroppen alltmer en del av mig. Det är helt magiska stunder med dig och underlaget i pärmen är fantastiskt. Jag har pärmen med dess storslagna innehåll på soffkanten, lätt tillgänglig. Tar ofta tag i den för att hitta tillbaka till något vi undersökt tillsammans. 💫🙏
Mindfulness meditationskurs

Övningen i medkänsla som vi gjorde var så oerhört stark. Plötsligt förstod jag hur många saker min vän har runt sig och hur stressad hon är. Att det inte handlade om mig. Att hon inte var sur på mig. Hur ego jag varit. Känslan stannade kvar i mig. Den kvällen ringde jag till henne och bjöd över henne på middag.
Katharina Hedberg, Mindfulness Workshop

Stort TACK för en jättefin kurs. Den gav mig jättemycket energi, och mersmak.
Jenny Sonesson, Mindfulness Workshop

Vill säga hur jag ofta i efterhand tänker på hur starkt din workshop påverkade mig i att jag genom meditation KAN bli mer Självtrygg.

Det är svaret på väldigt mycket, inte bara för mig, även mänskligheten.
Carolina Bendelin, Mindfulness Workshop

Jag är så tacksam att jag hittade dig och din Mindfulness och Mediyoga kurs. Känner mig så otrolig trygg där på mattan i din närhet. Även när smärtan tar över och vill berätta nånting.
Yogaelev, Mindfulness och MediYoga kurs

Om jag hade vetat hur jag kunde vara min bästa vän när jag var ung, så mycket lidande jag hade kunnat undvika…
Anonym, Mindfulness workshop

Stort tack för det fina hjärtat och för att du under dina yogapass med oss är så lyhörd.
Gunilla Jansson, Stockholms Lymfödemförening

Tack för den strukturerade och tydliga genomgången på Andningsworkshoppen. Jag har följt 15-minuter passet och tycker att jag känner skillnad i lugn och klarhet! Kanon bra och enkelt – ditt sätt att presentera gör att jag känner att det är lätt att börja.
Jeanette Almberg, Andning – rena medicinen Workshop

Jag tycker det var en fantastisk kurs! Väldigt inspirerande på så många sätt, som att andas bättre i vardagen, teorin bakom och andningsövningarna att göra koncentrerat, men också smoothien och målet att ge kroppen lite bättre förutsättningar genom att ge den sådan mat.
Kristina Karlberg, Andning – rena medicinen Workshop

Du är så entusiasmerande och inkännande, det är faktiskt kul att vara elev hos dig, man är inte så rädd att göra fel. Man vågar fråga (!) Man märker att du har jättekoll på oss alla.
Madeleine Söderblom, Andning – rena medicinen Workshop

Jag gillade att du är så öppen för att man lyssnar på vad kroppen klarar just nu och just idag.
Sabine, yogaelev

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter