Röster om

Föreläsningen var fantastisk! Marie förmedlade att ”möta professionella utmaningar med medveten andning och självmedkänsla” så otroligt bra. Hon höll 18 kvinnor uppmärksamma med alla fem sinnen i en och en halv timme.
Bibiana Diaz Gomez-Barquero, grundare SProK, Spansktalande professionella kvinnor

Efter den här kursen är kroppen alltmer en del av mig. Annica Carlsson
Mindfulness meditation

Det är helt magiska stunder med dig och underlaget i pärmen är fantastiskt. Jag har pärmen med dess storslagna innehåll på soffkanten, lätt tillgänglig. Tar ofta tag i den för att hitta tillbaka till något vi undersökt tillsammans. 💫🙏
Mindfulness meditationskurs

Övningen i medkänsla som vi gjorde var så oerhört stark. Plötsligt förstod jag hur många saker min vän har runt sig och hur stressad hon är. Att det inte handlade om mig. Att hon inte var sur på mig. Hur ego jag varit. Känslan stannade kvar i mig. Den kvällen ringde jag till henne och bjöd över henne på middag.
Katharina Hedberg, Mindfulness Workshop

Stort TACK för en jättefin kurs. Den gav mig jättemycket energi, och mersmak.
Jenny Sonesson, Mindfulness Workshop

Vill säga hur jag ofta i efterhand tänker på hur starkt din workshop påverkade mig i att jag genom meditation KAN bli mer Självtrygg.

Det är svaret på väldigt mycket, inte bara för mig, även mänskligheten.
Carolina Bendelin, Mindfulness Workshop

Jag är så tacksam att jag hittade dig och din Mindfulness och Mediyoga kurs. Känner mig så otrolig trygg där på mattan i din närhet. Även när smärtan tar över och vill berätta nånting.
Yogaelev, Mindfulness och MediYoga kurs

Om jag hade vetat hur jag kunde vara min bästa vän när jag var ung, så mycket lidande jag hade kunnat undvika…
Anonym, Mindfulness workshop

Stort tack för det fina hjärtat och för att du under dina yogapass med oss är så lyhörd.
Gunilla Jansson, Stockholms Lymfödemförening

Tack för den strukturerade och tydliga genomgången på Andningsworkshoppen. Jag har följt 15-minuter passet och tycker att jag känner skillnad i lugn och klarhet! Kanon bra och enkelt – ditt sätt att presentera gör att jag känner att det är lätt att börja.
Jeanette Almberg, Andning – rena medicinen Workshop

Jag tycker det var en fantastisk kurs! Väldigt inspirerande på så många sätt, som att andas bättre i vardagen, teorin bakom och andningsövningarna att göra koncentrerat, men också smoothien och målet att ge kroppen lite bättre förutsättningar genom att ge den sådan mat.
Kristina Karlberg, Andning – rena medicinen Workshop

Du är så entusiasmerande och inkännande, det är faktiskt kul att vara elev hos dig, man är inte så rädd att göra fel. Man vågar fråga (!) Man märker att du har jättekoll på oss alla.
Madeleine Söderblom, Andning – rena medicinen Workshop

Jag gillade att du är så öppen för att man lyssnar på vad kroppen klarar just nu och just idag.
Sabine, yogaelev

 

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare under utbildning för Jack Kornfield och Tara Brach vid The Awareness Training Institute och UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter