Pausa allt utom dig själv

Yoga och mindfulness på Mallorca

med Malin Sävstam och Marie Androv

14-18 maj, 2023

Ladda batterierna. Följ med till Medelhavets pärla för att stärka kropp och själ.

Sparka av skorna och ta en paus från vardagstempot. Fyra lyxiga stilla dagar bara för dig på magiska Cal Reiet, Mallorca när ön är som allra bäst. Kom själv eller gör en oförglömlig resa med kära vänner.

På Maries och Malins unika yogaretreat smakar vi på yogans olika dimensioner. Hatha-, Medi- och Yinyoga. Vi rör oss dynamiskt för att stärka muskler och skelett. Och vi låter kroppen landa mer grundat och mjukt för att stärka bindväv, leder och ligament. Daglig andnings- och mindfulnessträning förbättrar vår inre hälsa och lugnar sinnet.

Med välgörande yoga, vegetarisk mat och energigivande samtal kommer du återvända med ett mer fridfullt sinne. Redo att på allvar ta dig an hösten.

När 14-18 maj 2023

14-18 maj, 2023. Ankomst söndag från 13:00, första klassen startar 16:00. Avslut torsdag kl 11:00 efter andningsträning, yogaklass och brunch.

Var

På sagolika Cal Reiet i Santanyi, öster om Palma, ca 35 min från flygplatsen. Kika in på calreiet.com

Hur

Flyget bokar och betalar du själv. Vi anordnar transport från flygplatsen till Cal Reiet för de som landar söndag 14 maj senast kl 12:00 och tillbaka till flygplatsen och/eller Palma på torsdag 18 maj kl 11:45.

Pris

4 nätter, 4 middagar, 4 bruncher, 13 klasser för 15 950 SEK i delat dubbelrum Tillägg för enkelrum är 1 400 SEK per natt.
5 950 SEK faktureras vid anmälan. Resterande belopp faktureras 1 april.

Anmäl ditt intresse

malin.savstam@ettriktliv.nu eller ring Malin på telefon 0708 23 86 75 för mer info.

Vi är

Om Malin

Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga närvaroträning av medvetandet, andningen och kroppen lever hon nu ett helt och rikt liv.

Humor är en viktig inspirationskälla för Malin både på och utanför mattan. Hennes undervisning är glädjefylld och dynamisk med fokus att leda in i säkra och stärkande positioner.

Malin har en gedigen utbildning inom yoga och mindfulness för internationellt erkända lärare som Sarah Powers, Maty Ezraty och James Brown. Malin har även en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. VD på en reklambyrå och egen konsultfirma.

Idag är hon en erfaren föreläsare med uppdrag på företag inom olika branscher. Hennes bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1.

Läs mer om Malin på Ett rikt liv eller följ henne på Instagram @malinsavstam

Om Marie

Inre stabilitet, vänlighet och glädje är ledstjärna i Maries liv och praktik. Hennes intention som lärare är att skapa en trygg plats att utforska och fördjupa medveten närvaro i vardagen.

Marie är mindfulnesslärare för Jack Kornfield och Tara Brach vid UC Berkeley, ayurvedisk hälsorådgivare utbildad i Sverige, Indien och USA för bland annat Dr Vasant Lad, med erfarenhet från sjukhus i Indien. Utbildad MediYoga terapeut för Göran Boll, och har under flera år varit föreståndare och ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid MediYoga Institutet, Stockholm. Hon leder mindfulness och yoga, utvecklande samtal, och föreläser både privat och på företag i sitt företag Självtrygg.

Marie har dessutom tio års erfarenhet som kommunikationsansvarig på KTH och tidigare karriär som journalist i Washington D.C, samt programkoordinator för Centralasien och Östafrika på SIDA och har bland annat bott i Kyrgyzstan.

Varmt välkommen!

Malin och Marie