12 juni har Nina Unkuri och jag stora glädjen att bjuda in till en heldag med mindfulness, andning, yoga, meditation och ridtur i naturen på vackra Västerbacken i Alunda. Djuren har så mycket att lära oss om närvaro och glädje. Det vill vi dela med dig denna dag.

Vi startar dagen med att knyta an till det allra viktigaste, andningen. Efter fikat gör vi mjuk yoga med andningsövningar och meditation. Vegetarisk lunch serveras ute på gården. Därefter lär vi oss mindfulnesstekniker som kan hjälpa oss att vara mer närvarande med hästarna och finna mer glädje varje dag. Vi avslutar dagen i samvaro med hästarna, hästvård och ridtur. För icke ridvana har Marie skräddarsytt en mindfulnesspromenad där du blir guidad att vara i nuet med naturen.

Välkommen på en magisk dag!

Praktisk info

TID 12 juli och 15 augusti kl 10.00-16.30

PLATS Den vackra hästgården Västerbacken som ligger i Myssinge 2, Alunda, ca 1 timmes bilväg norr om Stockholm. Lokalen är rymlig, 120 m2 och vi följer FHM:s rekommendationer.

KOSTNAD 1 550 kr inkl lärarledda klasser, ridning, fika och lunch. Beloppet faktureras och betalas senast 1 juni.

ANMÄLAN sker till via epost till marie@sjalvtrygg.se eller Info@hastorekreation.se
Begränsade platser för dig som vill rida!

TAG MED anteckningsblock, vattenflaska och sittunderlag för utebruk om du vill. Yogamattor finns att låna på plats.

Om Nina och Marie

Nina är IT-ledaren som sadlade om och blev ridlärare och uppfödare av islandshästar. Världens coolaste kvinna och hästviskare som brinner för att förmedla kopplingen mellan ryttarens välmående och häst.
Läs mer om Nina och hennes verksamhet på www.hastorekreation.se Facebook eller @hastrekreation

Marie är utbildad mindfulnesslärare, MediYoga terapeut, ayurvedisk hälso- och livsstilscoach och har fördjupat sig i medveten andning och andningstekniker. Läs mer om Marie