Hösten på Atmajyoti

I höst har jag glädjen att leda mindfulnesskurs på Atmajyoti i Vasastan. Tio kurstillfällen, både i studion och online på Zoom. Anmäl dig före 30 juni och ta del av fina erbjudanden.

Mindfulness grundkurs guidar dig steg för steg till mer närvaro, inre ro och motståndskraft i din vardag.

Under tio kurstillfällen lär du dig att utveckla din egen förmåga till närvaro. Vi tränar på olika sätt att vara uppmärksam och vänliga mot oss själva och andra. Du lär dig att använda enkla och kraftfulla mindfulness-färdigheter i ditt liv, så att du kan agera utifrån din inneboende visdom.

Onsdagar 17.30-19.30, Atmajyoti, Norrtullsgatan 20 start 19 augusti

Läs mer om mindfulness grund på Atmajyoti

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s