Välja livet

Träd som växer på stenar ses överallt i Österrikiska Alperna. Just det här inspirerade mig särskilt.

Hur ett frö blåser och landar på en sten. Börjar gro ur en liten jordficka. Allteftersom trädet växer letar sig rötterna ner till marken genom att krama stenen. Trädet oroar sig inte. Tvivlar inte. Bara växer tills det rotat sig i jorden. Anpassar sig. Väljer livet.

Livet kan ta vilken form som helst. Det är bara dina tankar som står i vägen.

Genom att tillåta och utforska dina tankar och känslor kan du bli medveten om dina vanemönster. Paradoxalt nog handlar det inte om att förändra någonting, utan att inkludera och acceptera alla sidor av dig själv. I synnerhet hur det känns i kroppen.

På en mindfulness workshop lär du dig grunderna i mindfulness och medkänsla, och hur andningen och kroppen kan hjälpa dig att utforska din potential.

Lär mer om Mindfulness workshop

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s