Monkey Spirit pilotavsnitt

Hej och varmt välkommen till Monkey Spirits pilotavsnitt med Anna-Karin Wiknertz och Marie Androv.  Monkey Spirit är en podcast om andlighet – att vara självklar och finna glädje i allt som är mänskligt.

Vad är andlighet? Vi är inga experter som sitter inne med alla svaren. Men vi är nyfikna och brinner för att lära oss mera. Vi vill upptäcka vad andlighet är tillsammans med våra lyssnare, kända och okända gäster. Monkey Spirit kommer bjuda på samtal om andlighet ur olika perspektiv. Om allt från mat, relationer, sport, dans, kärlek, naturen, jobb, yoga och mindfulness.

I första avsnittet får du äntligen veta varför podden heter Monkey Spirit. Du får ta del av människor på stans tankar om andlighet. Vi delar och samtalar om vad andlighet är för oss och vad som väntar i kommande avsnitt.

Producent Anders Gustavson.

Följ oss gärna i sociala medier

Du hittar oss även på podbean

#monkeyspirit #monkeyspiritpodcast #andlighet #annakarinwiknertz 
#marieandrov

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s