Mänskliga berättelser

Jag älskar berättelser. Allt jag lär mig och förstår om människor och mig själv genom att iaktta och lyssna. Människors verklighet är mer spännande än någon film jag sett. Men det jag ofta lagt märke till ända sedan jag varit barn, är att de flesta, inklusive jag själv, upplever att de är ensamma om att känna som de gör.

Med initiativet #mänskligt kommer jag att dela berättelser, iakttagelser, insikter, anekdoter från människor jag möter. Vänner, klienter, bekanta, mig själv. Jag har förstås deras tillåtelse att skriva hela eller delar av deras berättelser. Självklart skyddar jag deras integritet genom att ändra namn, härkomst eller platser till exempel.

Min förhoppning? Att du kan känna igen dig och förstå att det mesta i det här universumet är mänskligt. Och känna dig mindre ensam och alright precis som du är. Kanske få insikter om livet.

Berättelserna är mina iakttagelser och upplevelser. Dom är inte tillrättalagda och har inte nödvändigtvis ett lyckligt slut. De är ögonblicksskildringar från konversationer eller situationer. Även om jag deltagit, kommer jag att försöka vara så osynlig som möjligt.  Berättelserna avslutas ibland med en insikt eller reflektion, som jag står för.

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s