Vandringarna på retreat i Frigilina

Smygtitt på våra underbara vandringar under retreaten i Frigilina i maj @yogaresor

Bergen tonar upp sig bakom Casa Larwik där vi kommer tillbringa åtta välgörande dagar. Skylten står på tomt och pekar mot de magiska bergen som vi kommer möta under veckan.

Vi vandrar till havet. Levadavandringen är också en uppskattad tur. På vandringen i Rio Higeron ”fikonträd” är det inte ovanligt att bonden bjuder på Guavafrukter. För den som vill kan det även bli en svindlande vandring längs med ”kungsleden” Caminito del Rey.

Vågar du följa med på en nattvandring och skåda stjärnhimmeln på toppen?

Vår vandringsledare, tillika värdinna på Casa Larwik, Ingrid Wikström lyssnar in och anpassar vandringarna efter gruppen, och det går ofta bra att gå med en kortare sträcka. Ingrid är entusiasmerande och vet att vi klarar mer än vad vi tror. Hon använder själv vandringsstavar för att få igång cirkulationen och lymfflödet i ödemet hon har kvar efter bröstcancern.

– När jag såg bergen i Nerja blev jag helt salig, det här måste jag utforska. Och började vandra, säger Ingrid.

Upplev något alldeles extra under ett lite längre retreat som ger dig möjlighet att verkligen landa och stärka din självtrygghet.

Retreatinfo

Endast 12 exklusiva platser
Datum: 8-16 maj, 2024
Plats: Frigilina, Nerja
Flyg till Malaga (ingår ej)

Mer information eller boka? sat-nam.se/yogaresor Frågor? Skicka ett mejl till marie@sjalvtrygg.se

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach, mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Lämna en kommentar