Gäst i Hälsorevolutionen

För ett par veckor veckor gästade jag Maria Borelius i podden Hälsorevolutionen. Poddavsnittet handlar om holistisk hälsa och vi samtalar om hur ayurveda hjälpte mig igenom en livskris. Du lär dig även det grundläggande inom den indiska läkekonsten. Är du vata, pitta eller kapha?

I samma avsnitt möter Maria även den brittiska succéförfattaren och läkaren Rangan Chatterjee, som bland annat talar om hur man kan förändra livet 5 minuter i taget och att ”vi måste utveckla hur vi praktiserar medicin, de verktyg vi har iden traditionella verktygslådan räcker inte längre.”

In och lyssna!

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s