Filmen om min väg ur depression

Efter min fars självmord, plågades jag av djup depression under många år. Självmordstankar blev min vardag och flyktväg. Det här är min berättelse om hur jag läkte med hjälp av yoga, dans, träning, meditation och kost.

Tillsammans med The human Aspect vill jag bidra till att bryta stigma om depression och suicid i synnerhet, och psykisk ohälsa i allmänhet. Med min berättelse vill jag också sprida hopp om att det är möjligt att ta sig ur och leva ett liv i glädje.

SE MIN FILMANDE BERÄTTELSE OM VÄGEN UR DEPRESSION

Om min filmade berättelse kan få en enda person att förstå att…:
💜 Självmord kan vara betingat. Något du lär dig genom att leva nära någon som som försöker eller tar sig liv.
💜 Glädjande är att om vi har lärt oss ett beteende, så kan vi lära om.
💜 Du kan programmera om din hjärna och leva ett liv i glädje.
…då har jag lyckats.

Det finns många sätt att ta sig ur depression, det finns inget recept. Det här var mitt sätt. The Human Aspect gör ett fantastiskt jobb för att bryta tabun om mental ohälsa på sociala medier genom att dela tusentals människors historier. Historierna visar att det varken är skamfullt eller fel. Det är mänskligt och hoppingivande. Det går att läka och ta sig ur och komma ut mer motståndskraftig på andra sidan, och leva med glädje.

Allt lycka på din väg 💜
Marie

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

En reaktion till “Filmen om min väg ur depression

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s