Varmt välkommen till Självtrygg med Marie Androv! Självtrygg® erbjuder metoder för att skapa varaktig självtrygghet, oavsett vad som pågår inom eller utanför dig: Kurser, enskilda konsultationer, workshop och retreat i Mindfulness, MediYoga, Andning, Ayurveda och självtrygghet.

Efter betalning får du bekräftelse och mer information om den kurs du bokat per mejl. Enskild konsultation bokas tid och typ av konsultation efter betalning.

Meditation Made Easy

Tisdagar 17.30-19.00
Start 15 augusti, 3 ggr

Meditationsinstruktioner är ofta enkla. Varför är det ändå inte lätt att meditera? Det behöver inte vara så svårt att meditera. Den här minikursen om tre tillfällen ger dig enkla somatiska knep och mindfula verktyg och förhållningssätt att lättare hitta in i meditation på ett sätt som passar dig.


Medicinsk Yoga i sommar

Måndagar och onsdagar, 17.30-18.45
Start 12 juni (till 30 augusti)

Välkommen på en terapeutisk yoga som aktiverar kroppens självläkande system. Den medicinska yogan springer ur kundaliniyoga och väver samman modern forskning på yoga och meditation med flertusenårig yogisk energimässig kunskap. Yogan består av andningsträning, avslappning, meditation och mjuka yogarörelser som utförs sittande, liggande och stående på mjuka ullmattor.


Mindfulness i vardagen

Torsdagar 18.30-20.00
Start 7 september, 10 ggr

Mindfulness i vardagen är en grundlig grundkurs i mindfulnessmeditation som guidar dig steg för steg till mer närvaro, inre ro och motståndskraft (resiliens) i din vardag.


Starkare motståndskraft

Tisdagar 18.00-19.00
Start 12 september, 7 ggr

Kursen lär dig navigera förändring och utmaningar med mer lätthet. Stärker förmågan till snabbare återhämtning. Lär dig vara mer känslomässigt stabil och medkännande mot dig själv och andra i en värld i gungning.

Läs mer om kursen Starkare motståndskraft


Medkännande kommunikation

Tisdagar 18.00-19.30
Start 21 november, 4 ggr

Kursen Medkännande kommunikation är fullproppad med massa handfasta praktiska övningar och tips hur du kan förhålla dig och uttrycka dig för att stärka relationen till dig själv och andra.

Läs mer om kursen Medkännande kommunikation


Vila och vänlighet workshop

18 februari, 13.00-16.00

Under eftermiddagen vilar vi i andning, mjuk MediYoga, mindfulnessmeditation och yoga nidra. Vi lär oss hur vi kan träna och aktivera vilsamma och vänliga vanor i vardagen.

Läs mer om workshopen Vila och Vänlighet


Enskild konsultation

90 minuter

Varje individ är unika med specifika behov beroende på var vi befinner oss i livet och vad vi varit med om. En enskild konsultation guidar, stöttar och ger dig verktyg att hitta bättre balans där du är. Mindfulness och meditation, Insiktssamtal, självtrygghet eller ayurvedisk kost och livsstil.

Läs mer om enskild konsultation


Enskild konsultation

60 minuter

Varje individ är unika med specifika behov beroende på var vi befinner oss i livet och vad vi varit med om. En enskild konsultation guidar, stöttar och ger dig verktyg att hitta bättre balans där du är. Mindfulness och meditation, Insiktssamtal, självtrygghet eller ayurvedisk kost och livsstil.

Läs mer om enskild konsultationÅterbetalning och giltighet

Köp återbetalas mot uppvisande av sjukintyg. Konsultationer gäller i två år. Missad kurs kan nyttjas mot motsvarande kurs inom två år.