Meditation online live

Vill du mötas och meditera tillsammans med andra? Kanske landa efter dagen? Komma igång med regelbunden meditation eller bara prova hur det är att meditera med andra? Stärka inre ro i din vardag? Utveckla medkänsla för dig själv och andra? Då kanske det här är en början.

Jag erbjuder 30 min guidad mindfulnessmeditation kostnadsfritt live online tisdagar kl 17.45-18.15.

Kursinfo

Startdatum: 17 mars, sista tillfället 12 maj.
Pris: Kostnadsfri
Anmälan: marie@sjalvtrygg.se minst 2 timmar före start.
Mötesplats: Zoom, en videokonferensplattform. Länk och instruktioner till vår mötesplats skickas till din e-postadress vid anmälan.
Förutsättningar för att kunna delta är att du har en PC, Mac, smart mobil eller surfplatta med ljud och helst kamera.

Meditationssammankomsten bygger på mindfulnessmeditation i mina lärare Jack Kornfield och Tara Brachs anda – insiktsmeditation, som integrerar både mindfulness och medkänsla med fokus på insikt. Genom meditation i kropp och sinne, reflektion och frågor, odlar vi närvaro och vänlighet mot oss själva och andra, insikt och inre vägledning.

Frågor

Har du frågor om meditationen kontakta marie@sjalvtrygg.se

Publicerat av

Marie Androv

Mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield, Tara Brach och mentor Christiane Wolf vid UC Berkeley’s Greater Good Science Center. MediYoga terapeut och lärare med minfulnesskompetens vid MediYoga Institutet. Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA. Fördjupning i medveten andning och andningstekniker, pranayama. Certifierad FaRledare-fysisk aktivitet på recept. Läs mer om min bakgrund och erfarenheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s