Vila och vänlighet

23 mars, 9-13.00

En halv dag i vila och vänlighet och delvis tystnad i mindfulness i Jack Kornfield och Tara Brachs anda – insiktsmeditation, som integrerar både mindfulness och självmedkänsla.

Varför vila och vänlighet? För att det är så mycket lättare att må bra och lyckas med det vi vill när vi vilar och är vänliga mot oss själva. Men eftersom vi är evolutionärt mer benägna att lära av negativa upplevelser, reagera med rädsla, ilska, ångest, kan vi behöva stärka hjärnans förmåga att vila och agera med vänlighet. Vi lär oss hur vi kan träna och aktivera vilsamma och vänliga vanor.

Under denna halvdag vilar vi, sitter och går i meditation, varvat med mindful rörelse. Vi reflekterar både själva och tillsammans, samt delar med varandra, för att finna svaren på hur vi kan vara vänliga och ett stöd för oss själva i vardagen.

Kursinfo

DATUM OCH TID:
23 mars, 9.00-13.00.
PLATS:  NÄRA, Berghamra centrum, Rådjursstigen 7.
AVGIFT: 550 SEK, inkl. kursmaterial, te och frukt.
KURSLEDARE Marie Androv, Mindfulnesslärare under utbildning för Jack Kornfield och Tara Brach, Mindfulness och MediYoga Instruktör, MediYoga terapeut och lärare, Ayurvedisk Hälso- och Livsstilscoach.

Boka workshop

KONTAKT Marie Androv

Varmt välkommen som du är!
Marie