Anders, Iris, Linus och Marie välkomnar dig till vandring 6 maj på vackra Kärsön mitt i Mälaren. Ett naturäventyr där vi upptäcker naturen med alla sinnen. Linus lagar lunch på vilda växter och förstklassiga råvaror över öppen eld.

Tillgänglig för alla

Vandringen är tillgänglig för alla, för dig som längtar efter att uppleva och upptäcka vårens växter och smaker och trädens skrud. Kanske tillsammans med dina barn eller återupptäcka barndomsminnen med en vän.

Vandringen är anpassad för alla funktionsvariationer, även de som har rullstol och det finns anpassade toaletter på vägen. Barn och hundar är varmt välkomna!

Varmt välkommen precis som du är!
Anders, Iris, Linus och Marie ❤

VANDRINGSINFO

TID: 6 maj kl 11.00-15.00
PLATS: Kärsön, östra Mälaren i Ekerö kommun. Start Brostugans väg 1.
PRIS: 500 kr per person. Familjepris, barn under 12 går gratis.
BOKA din plats genom att skicka ett mejl med önskat antal platser och eventuella matallergier till info@naturenshemligheter.se

VANDRING I GÅVA – VI LOTTAR UT 2 GRATIS gåvoplatser på vandringen. Mejla marie@sjalvtrygg.se med en kort motivering varför just du vill/behöver komma ut i naturen.

OM OSS

ANDERS är vandringsledare och brinner för allas tillgänglighet i naturen. Han har anordnat Sveriges längsta vandring för personer med olika funktionsvariationer, cykelvasaleden på över nio mil.

IRIS är världens gosigaste Golden och vandringens Mood Manager.

LINUS driver Naturens Hemligheter sedan 2018 och erbjuder kurser i bland annat bushcraft och utomhusmatlagning. Under de senaste tio åren har han fördjupat sig i vad som är ätbart i naturen. Han inspireras av att använda vilda växter på ett nytänkande sätt. Linus har en bakgrund som utomhuspedagog och förskolelärare. Han har 25 års erfarenhet av friluftsliv kombinerat med en stor passion för matlagning med förstklassiga råvaror.

MARIE upplever själv och erfar i sitt arbete att medveten närvaro, medkänsla och motståndskraft är revolutionerade för livskvalitet och välmående. Hon har praktiserat mindfulnessmeditation i 20 år och lärt sig välja glädje varje dag. Marie lär idag ut metoder för att vara Självtrygg men har en tidigare karriär som kommunikationsansvarig på KTH och journalist i Washington D.C.