Andning – rena medicinen Workshop

14 april, 9.00-13.00

Minskad stress, bättre återhämtning och uthållighet i fysisk aktivitet, klarare i huvudet på jobbet. Det är bara några av de positiva effekterna med andningsträning, som forskningen visar.

Lär dig andas dig lugn och få mer energi, och dra fördel av kroppens egen intelligens för att reglera känslor.

Hur vi andas påverkar nervsystemet, kroppens stressrespons direkt. Ett långt djupt andetag är därför bland det mest effektiva sättet att ta kontroll över stressen, slappna av och lugna sinnet.

Under denna halvdag lär du dig andas fullständiga andetag, får förståelse i grundläggande andningsfysiologi och hur korrekt andning kan bringa både fysisk och mental hälsa. Vi tar många avslappnande och energigivande långa djupa andetag, provar tekniker som hanterar stresskänslan och minskar inflammation i kroppen, rensar ut och ger utrymme för det du vill ha mer av. Du får kunskap i och uppleva hur du kan påverka tankar och känslor med olika andningstekniker, kroppen och förhållningssätt.

Workshopens innehåll

  • Andningens anatomi och fysiologi
  • Hälsoeffekter för kropp och sinne
  • Medvetna andetaget – teori och praktik
  • Andningstekniker vid olika obalanser
  • Tankar och känslor

Kursinfo

DATUM OCH TID: 14 april, 9.00-13.00.
PLATS:  NÄRA, Bergshamra centrum, Rådjursstigen 7.
AVGIFT: 550 SEK, inkl. kursmaterial, liten gröt- och smoothiefrukost, te och frukt.

Boka workshop

KONTAKTA Marie Androv

Sagt om workshoppen

Tack för den strukturerade och tydliga genomgången på Andningsworkshoppen. Jag har följt 15-minuter passet och tycker att jag känner skillnad i lugn och klarhet! Kanon bra och enkelt – ditt sätt att presentera gör att jag känner att det är lätt att börja.
/Jeanette Almberg

Jag tycker det var en fantastisk kurs! Väldigt inspirerande på så många sätt, som att andas bättre i vardagen, teorin bakom och andningsövningarna att göra koncentrerat, men också smoothien och målet att ge kroppen lite bättre förutsättningar genom att ge den sådan mat. /Kristina Karlberg

Du är så entusiasmerande och inkännande, det är faktiskt kul att vara elev hos dig, man är inte så rädd att göra fel. Man vågar fråga (!) Man märker att du har jättekoll på oss alla.
/Madeleine Söderblom