Retreat 23-30 september, 2017

Tema: Självtrygg

Det finns knappast ett bättre ställe att koppla bort vardagen. En stilla plats att bara njuta av fullständig avkoppling och hämta ny energi i en underbar miljö och unikt hotell med massa Mindfulness och MediYoga på temat självtrygg.

Hotellet ligger avskilt, inbyggt i en sluttning bland vindlande vingårdar med mysig hemmakänsla. Här gest du möjlighet att stärka kropp och själ inför hösten i en fantastiskt vacker miljö med ljuvlig lokalproducerad mat och hållbarhetsfokus. Utöver Mindfulness och MediYoga finns det gott om tid att bara vara, uppleva havet (fem minuter med hotellets minibuss), den milsvida utsikten från terrassen, vandra, besöka ortens vindgårdar och mycket annat.

10-dsc_0068

Hotellet Abruzzo Activities ligger underbart beläget bland vindlande vingårdar på Italiens östkust i Abruzzo, 1 km från havet fågelvägen. Det nybyggda lilla hotellet i den italienska regionen Abruzzo är något alldeles speciellt, ett ”semi-earth house” format i en båge, halvt inbyggt i en sluttning och helt osynligt från vägen. Modernt, bekvämt och samtidigt mysigt. Ljust med en fantastisk utsikt från de stora terrasserna.

20-vardagsrum_good 80-guestroom

Mindfulness och MediYoga

lättmeditationsställningI ett samhälle som ständigt är uppkopplat, ständigt i rörelse bombarderas vi av intryck och dras lätt in i stress, oro, måsten och krav. Med tiden byggs spänningar upp i kroppen och vi får allt svårare att slappna av och sova. Mindfulness och MediYoga ger dig verktygen att hitta tillbaka till den där lugna platsen i dig.

Programmet

Yogaretreatet ger dig tillfälle att fördjupa dig i Mindfulness, och fylla på med stillsamma men energigivande MediYogapass två gånger om dagen. Vi går på en mindfulnessvandring i vacker miljö och praktiserar mindful eating en dag. Allt för att ge dig verktyg att integrera medveten närvaro och möta vardagen i mer lugn.

Yogapassen är mjuka men dynamiska och passar alla, oavsett ålder, stela leder eller tidigare erfarenhet. Ett pass består av andning, mjuka rörelser, vila och meditation med fokus på att fördjupa och förlänga medveten andningen även i rörelse. Mindfulnessteknikerna och reflektioners som vävs in i passen hjälper dig att uppfatta kroppens signaler och känna om du behöver utmana dig själv eller anpassa övningarna efter kroppens begränsningar eller dagsform.
Syftet med passen är att skapa lugn, frigöra energin och lusten i vardagen genom att ge verktyg att lyssna på och hand om kroppens behov.

Preliminärt dagsprogram

07.00-08.30 Mindfulness och MediYoga
09.00 Frukost
10.00-17.00 Fri tid för sol, bad, egna aktiviteter, utflykter, lunch
17.00-18.30 Mindfulness och MediYoga
19.00 Middag

Reseinformation

Datum: 23-30 september, 2017 Pris : 11 700 kr exkl. flyg

Ingår i priset:

  • Boende 7 nätter
  • 7 frukost & 7 middagar
  • All yogaundervisning
  • Gemensam transfer från och till flygplatsen

Ingår inte:

  • Flyg till och från Rom

Boka resan

Boka resan på InShape Travel, där du även kan läsa mer om hotellet, aktiviteter och bästa flygen.