Utbilda dig till mindfulnessguide i Jack Kornfiled och Tara Brachs anda.
Sex dagars utbildning plus en dag i vila.
Utbildningen integrerar mindfulness och medkänsla, mindful rörelse, reflektion och bygger på insiktsmeditation med fokus på insikt.

Utbildningen syftar till att ge dig grundläggande verktyg att guida mindfulness och medkänsla oså att du kan guida andra med förståelse för olika behov.

Utbildningen gerR

  1. Grundläggande kunskap i mindfulness och medkänsla. Jag lär dig grundläggande koncept och meditationer i Jack kornfields och Tara brachs anda.

Jag introducerar till de olika grundläggande meditationsteknikerna och du får uppleva hur vad som händer i dig. Vi ger även förståelse i vad neuroforskningen vet om meditationens påverkan på hjärnan och nervsystemet.

Bli medveten om och förändra begränsande vanemönster. Hur du agerar och kommunicerar mer medvetet i utmanande situationer och låter din inneboende visdom få mer utrymme i dina förhållningssätt och val.

Denna del av retreatet handlar om att skapa medvetenhet om ditt inre landskap och ge dig frihet i ditt förhållningssätt till tankar, känslor och påfrestningar i livet. Övningar och reflektioner för att öka medkänsla och kärlek till dig själv och andra. Vi utforskar vägar att bli mer medveten om kroppens signalsystem, omedvetna trossystem och upptäcka sätt att få starkare kontakt med din intuition.

För vem är utbildningen?

Utbildningen är för dig som vill komplettera din yogautbildning, terapeut-kurator-vårdgivare

LärareL

Marie Androv är mindfulnesslärare för Jack Kornfield och Tara Brach, ayurvedisk livstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA med erfarenhet från sjukhus i Indien, MediYoga terapeut och under flera år föreståndare och ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid MediYoga Institutet, Stockholm. Marie har tio års erfarenhet som kommunikationsansvarig på KTH där hon startade utbildning i forskningskommunikation, och tidigare karriär som journalist i Washington D.C, samt programkoordinator för Centralasien och Östafrika på SIDA och har bland annat bott i Kyrgyzstan.