Kom igång och meditera

1 februari, 2020, 9.00-13.00

Meditation är för närvaro vad sport är för hälsa. Meditation är själva grunden i mental träning. I denna workshopen får du enkla verktyg för att komma igång och meditera

Under denna halvdag lär vi oss grunderna i mindfulness meditation och hur vi kan utveckla förmågan att hitta tillbaka till inre ro och stabilitet och förhålla oss till vanliga utmaningar i meditationen och vardagen.

Workshopen är för dig som vill lära dig meditera men inte har möjlighet att gå en hel kurs. Du får enkla verktyg att ta med dig ut i vardagen.

Mindfulness meditation reducerar stress, minskar symtom vid ångest och depression bland annat, visar forskningen. Regelbunden mindfulnessträning förändrar hjärnan.

Kursinfo

DATUM OCH TID:
1 februari, 9.00-13.00.
PLATS:  NÄRA, Berghamra centrum, Rådjursstigen 7.
AVGIFT: 550 SEK, inkl. kursmaterial, te, frukt och nötter.
Anmälan är bindande.
KURSLEDARE Marie Androv, Mindfulnesslärare för Jack Kornfield och Tara Brach, MediYoga terapeut och lärare, Ayurvedisk Hälso- och Livsstilscoach.

Boka workshop

KONTAKT Marie Androv

Varmt välkommen som du är!
Marie

Sagt om workshopen

För mig innebar workshopen många aha-upplevelser och det älskar jag!

  • Att en upprepad rörelse under meditationen kan vara ett sätt att koppla bort ovidkommande tankar. Kommer absolut att göra den stående övningen med armrörelser framöver. Kändes så bra!
  • Att ett ljud kan ha samma effekt som ovan. Älskar ljudet av klangskålarna.
  • Att man kan lära sig känna igen tankar som dyker upp och på så vis lättare avvisa dem.

Elisabet