Vill du lägga grunden till regelbunden meditation?

Häng med och meditera 10 vardagar i rad online. Start måndag 25 maj, kl 8.00-9.00 eller 12.30-13.30, du väljer. Du kan vara precis var som helst. Vi möts live på Zoom.

Kursen guidar dig steg-för-steg i grunderna i mindfulnessmeditation för att stärker medveten vänlighet och motståndskraft (resiliens) i din vardag. Du lär dig tekniker och reflektioner och får verktyg att förhålla dig till tankar och känslor och komma igång och stötta dig själv i din regelbundna träning.

Kursen bygger på mindfulnessmeditation i mina lärare Jack Kornfield och Tara Brachs anda – insiktsmeditation, som integrerar både mindfulness och medkänsla med fokus på insikt. Genom meditation i kropp och sinne, reflektion och frågor, odlar vi närvaro och vänlighet mot oss själva och andra, insikt och inre vägledning.

Kursinfo

Startdatum: 25 maj, 60 min varje vardag i 10 dagar kl 8.00-9.00 eller 12.30-13.30, du väljer!
Pris: 950 kr, inkl. kursmaterial och guidade ljudfiler
Mötesplats: Zoom, en videokonferensplattform. Länk och instruktioner till vår mötesplats skickas till din e-postadress vid anmälan.
Förutsättningar för att kunna delta är att du har en PC, Mac, smart mobil eller surfplatta med ljud och helst kamera.

Boka kurs

Frågor

Har du frågor om meditationen kontakta marie@sjalvtrygg.se

Sagt om kursen

Jag tycker det känns väldigt enkelt och äkta på dina kurser. Fungerade väldigt bra att ha kursen via videomöte, och annars hade jag ju inte tagit mig upp och iväg. Genom att träffas så många morgnar i rad fick jag in en rutin som sedan var lättare att fortsätta, och jag insåg att det faktiskt gick att sätta av tid varje morgon.
Åsa

Det var överraskande positivt att vara uppkopplade på Zoom och kunna höra/delge varandras upplevelser mm. Har en plan för Meditation minst 3 dagar i veckan. Har börjat med 10 minuter  och avslutar meditationen med Kärleksfull Vänlighet💚
Gudrun

Jag har äntligen hittat ett sätt för kroppen och hjärnan att varva ner och skapa energi. Jag har oxå fått lära mig att hantera oro, stress och smärta m.m. Marie, som håller kursen, är så inkännande och klok. Har en lugn och harmonisk röst, som är väldigt lätt att följa.
Mirella