Stärk dina relationer

13 oktober, 9.00-16.00

Stärk dina relationer till andra genom ökad närvaro och medkänsla.

Jag är glad att erbjuda denna uppföljare till en uppskattad workshop i att utveckla färdigheter i relationer tillsammans med Agneta Apelman, leg psykolog och psykoterapeut, som har över 20 års erfarenhet av terapi i relationer.

I workshopen integrerar vi klokskap från ayurveda, yogisk andning, mindfulness, acceptans och medkänsla, och våra egen unika erfarenheter förstås.

Hur kan vi utveckla våra färdigheter i relationer till andra utifrån de förutsättningar vi har? Våga öppna oss och leva efter det som är viktigt och värdefullt i relationen? Uppskatta vad andra har att erbjuda? Hur kan vi lära oss acceptera olikheter och utvecklas livet ut?

Under dagen lär vi dig öka din närvaro, medkänsla och hantera känslor som sorg, ilska, rädsla och avvisande mer effektivt i relationer, och kommunicera behov.

Ur innehållet

  • Medveten närvaro och andning
  • Hantera känslor
  • Medkänsla och acceptans
  • Mindful kommunikation

KURSINFO

DATUM OCH TID: 13 oktober, 9.00-16.00.
PLATS:  NÄRA, Bergshamra centrum, Rådjursstigen 7.
PRIS: 1 250 kr inklusive te och frukt.

KURSLEDARE

Marie Androv, Mindfulnesslärare utibildad för Jack Kornfield och Tara Brach, MediYoga terapeut och lärare, Ayurvedisk Hälso- och Livsstilscoach, Mindfulness och MediYoga Instruktör.

Agneta Apelman, psykolog och leg. psykoterapeut med över 20 års erfarenhet av att arbeta med KBT och senare ACT-terapi i relationer. Hon är även utbildad yogalärare (MediYoga) och mindfulnessinstruktör.

Boka workshop

KONTAKTA Marie Androv

Varmt välkommen som du är!
Marie och Agneta