Helgretreat i Vila och Vänlighet på Liljero

7-10 november, 2019

En stilla långhelg i vila och vänlighet att utforska medveten närvaro, meditation, medkänsla och reflektion i en besjälad miljö.

Retreaten är unik möjlighet att lära dig leva mer närvarande i vardagen. Vi lagar ett mål mat om dagen tillsammans utifrån ayurvediska principer, vandrar i den magiska naturen. Det ges tid för både vila, vara i naturen, personlig utveckling och stärkande samtal.

Vi vilar i andning, meditation och yoga, och utforskar vila och vänlighet utifrån mindfula och medkännande förhållningssätt. Vi lär oss hur vi kan stärka hjärnan och nervsystemets förmåga att vila och agera med vänlighet. Vi reflekterar både själva och tillsammans, gör enkla andningsövningar, mjuka rörelser, och mindfulnessmeditation som aktiverar vilsamma och vänliga vanor i din vardag.  

Retreatet hålls på ljuvliga Liljero Retreat i ett fd kapell i Uppsala län, 1,5 tim från Stockholm.
Maten lagas med omtanke om kropp och sinne, djur och natur och är ekologisk och närodlad så långt det är möjligt.
Nattsömnen intar vi i sovalkover med väggar av tygdraperier. Se fler bilder på liljero.se

Retreatinfo

Begränsat till 13 platser.

Plats: Liljero, Tärnsjö, i Heby kommun och i Uppsala län, 1,5 tim från Stockholm
Tid: 7-10 november, 2019. Retreatet startar torsdag, kl 16.00 och avslutas söndag kl 14 efter lunch.
Logi: Vegetarisk mat och logi i sovalkov på Liljero

Pris: 4 550 kr, inkl. undervisning, kost och logi på Liljero Retreat. 1 000 kr betalas vid anmälan, hela beloppet betalas senast 4 veckor före retreatet. Anmälan är bindande.
Enkelrumstillägg på Gysinge Herrgård (15 min körväg från kursgården) kostar det 785 kr/bädd utan frukostkorg i tvåbäddsrum eller enkelrum för för Liljeros gäster.

Anmäl intresse

Om läraren

Marie Androv, mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield och Tara Brach, ayurvedisk livstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA med erfarenhet från sjukhus i Indien, MediYoga terapeut och under flera år föreståndare och ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid MediYoga Institutet, Stockholm.
Marie har tio års erfarenhet som kommunikationsansvarig på KTH och tidigare karriär som journalist i Washington D.C, samt programkoordinator för Centralasien och Östafrika på SIDA. Hon har bland annat bott i Kyrgyzstan.

Varmt välkommen!
Marie