Mindfulness-självtrygghet Workshop

29 september, 2018, 9.00-16.00

Välkommen på en dag i mindfulness och självmedkänsla i Jack Kornfield och Tara Brachs anda – insiktsmeditation eller Vipassana. Vi tränar grunderna i medveten närvaro och medkänsla med fokus på självtrygghet.

Under dagen utforskar vi vad självtrygghet är och lär oss hur vi kan vara vår bästa vän för att möta vardagen med större lugn, närvaro och glädje.

Vi gör mindful rörelse och upplever mindfulness och självmedkänsla genom att sitta lite längre i meditation. Lär oss om de våra vanligaste utmaningarna på mattan och i vardagen, och hur andningen, kroppen, reflektioner, frågor kan hjälpa oss att förhålla oss till dem.

Genom att träna din förmåga att rikta uppmärksamheten på nuet kan du agera utifrån visdom och vänlighet, och inte fastna i det förflutna eller framtid, som hindrar dig från att må bra och utforska din potential.

Medveten närvaro och tränar nämligen upp motståndskraften i den delen av hjärnan som styr vårt högre tänkande och känsloliv: Impulskontroll, empati, uppmärksamhet, framtidsplanering bl. a.

Kursinfo

DATUM OCH TID: 29 september, 9.00-16.00.
PLATS: NÄRA, Bergshamra Centrum, Rådjursstigen 7.
KURSLEDARE: Mindfulnesslärare under utbildning för Jack Kornfield och Tara Brach, MediYoga terapeut och lärare, Mindfulness och MediYoga instruktör, Ayurvedisk Hälso- och Livsstilscoach.
AVGIFT: 950 SEK, inklusive kursmaterial, te och frukt. Betalning sker via faktura eller kontant på plats mot kvitto. Anmälan är bindande.

Boka workshop

KONTAKTA Marie Androv

Varm välkommen med din bokning!
Marie Androv

Sagt om workshopen

Stort TACK för en jättefin kurs. Den gav mig jättemycket energi, och mersmak.
Jenny Sonesson, Mindfulness Workshop

Om jag hade vetat hur jag kunde vara min bästa vän när jag var ung, så mycket lidande jag hade kunnat undvika…

Anonym

Vill säga hur jag ofta i efterhand tänker på hur starkt din workshop påverkade mig i att jag genom meditation KAN bli mer Självtrygg.

Det är svaret på väldigt mycket, inte bara för mig, även mänskligheten.

Carolina Bendelin

En väldigt värdefull kunskap från kursen för mig var att veta skillnaden mellan mindfullness och medkänsla, samt skillnaden mellan medkänsla och tycka synd om en.

Gülay Özcan