Retreat på Liljero med Marie och Maria

11-13 januari, 2019

Vi lever i en värld som går allt snabbare. Ständigt uppkopplade. Ständigt i aktivitet. Det höga tempot och kraven gör det alltmer utmanande att vara här och nu, och att bemöta och leda sig själv och andra med hjärta.

Retreatet är för dig som vill komma tillbaka till lugnet och stabiliteten inom dig. Kunna möta människor där de är med hela dig, och stå kvar i vad som är viktigt och äkta.

Retreatet ger verktyg att 

  1. Skapa stabilitet i din inre upplevelse. Vi lär dig vila uppmärksamheten på en stilla plats inom dig, bortom reaktiva tankar och känslor.

Vi introducerar dig till olika meditationstekniker och du får uppleva och utforska vad som passar dig bäst för att fortsätta meditera på egen hand i vardagen. Vi ger även förståelse i vad neuroforskningen vet om meditationens påverkan på hjärnan och nervsystemet.

  1. Bli medveten om och förändra begränsande vanemönster. Hur du agerar och kommunicerar mer medvetet i utmanande situationer och låter din inneboende visdom få mer utrymme i dina förhållningssätt och val.

Denna del av retreatet handlar om att skapa medvetenhet om ditt inre landskap och ge dig frihet i ditt förhållningssätt till tankar, känslor och påfrestningar i livet. Övningar och reflektioner för att öka medkänsla och kärlek till dig själv och andra. Vi utforskar vägar att bli mer medveten om kroppens signalsystem, omedvetna trossystem och upptäcka sätt att få starkare kontakt med din intuition.

VEM ÄR DU?

  • Ledare eller tongivande person som drivs av en vilja att utvecklas och göra skillnad för fler än dig själv.
  • Nyfiken på mindfulness och meditation som verktyg för att stärka dig i ditt ledarskap, professionellt och/eller personligt.
  • Kanske du står inför val eller ett vägskäl i livet och upplever ett behov av att skapa en hållbar förändring och ett starkare ankare till stabilitet inom dig.

Vi är

Marie Linghult har sju års internationell erfarenhet som Ascensionmeditationslärare, utbildad yogainstruktör i formerna Ishta, Virya, Yin, Terapeutisk yoga. Hon har mer än 25 års erfarenhet i gruppträningsbranshen och Nike-ambassadör, är certificerad Kommunikolog, samt 20 års arbetslivserfarenhet från strategisk och operationell verksamhetsutveckling i finansbranschen.

Marie Androv mindfulnesslärare för Jack Kornfield och Tara Brach, ayurvedisk livstilscoach utbildad i Sverige, Indien och USA med erfarenhet från sjukhus i Indien, MediYoga terapeut och under flera år föreståndare och ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid MediYoga Institutet, Stockholm. Marie har tio års erfarenhet som kommunikationsansvarig på KTH och tidigare karriär som journalist i Washington D.C, samt programkoordinator för Centralasien och Östafrika på SIDA och har bland annat bott i Kyrgyzstan.

Retreatinfo

Plats: Liljero, Tärnsjö, i Heby kommun och i Uppsala län, 1,5 tim från Stockholm
Tid: 11-13 januari, 2019. Retreatet startar fredag 11, kl 17.00 och avslutas söndag kl 14 efter lunch.
Logi: Vegetarisk mat och logi. Välj mellan enkelrum på Gysinge Herrgård eller sovalkov på Liljero

Pris: 4 950 kr, inkl. undervisning, kost och logi på Liljero. Enkelrumstillägg på Gysinge 800 kr.

Begränsat till 13 platser.
Anmäl intresse

Varmt välkommen!

Marie och Maria

marie-maria