Utvecklande samtal grundar sig på mindful lyssnande, utforskande samtal och reflektion. Vi utforskar din behov och prioriterar vad som är verkligt viktigt för dig.

Jag erbjuder enskilda konsultationer i:
Mindfulness meditation och självmedkänsla
Mind resilience
MediYoga terapisession
Medveten andning

Ayurvedisk kost och livsstil
Självtrygghet

Varje individ är unika med specifika behov beroende på var vi befinner oss i livet och vad vi varit med om. Vad som är rätt för dig vet du bäst själv. I en enskild konsultation ger jag dig stöd och verktyg i ditt sökande efter svaren.

Vid en enskild konsultation berättar du om dina specifika besvär, vi inventerar dina behov och gör prioriteringar. Du får ett individuellt program för dina specifika behov som vi går igenom på plats och du sedan tränar hemma i mellan 6-8 veckor.

ÅTERBESÖK/ÅTERKOPPLING eller uppföljning via mejl sker efter 6-8 veckor.

PRIS: 1150 SEK för 90 minuter, inkl program, 750 SEK för återbesök 60 min.
Boka tre konsultationer, 90 min + 2 x 60 min och få 10 procent avdrag på totalpriset.

PLATS: Luntmakargatan 52, T-bana Rådmansgatan eller Online.

Boka enskild konsultation

För att boka återbesök, kontakta Marie Androv

Sagt om enskild konsultation

När jag tappat bort mig själv och sprungit vilse så hjälpte du mig att hitta tillbaka till det som är jag. Jag är så tacksam. Känner styrka, empati, vänlighet, frihet till mig själv och andra. Du ingav hopp och trygghet i en för mig omöjlig situation. Du nådde ända in i mitt inre då jag kände att du förstod och jag kunde med din hjälp nå en djupare läkning. Stort Tack Marie ❤️
Gunilla
Börjar förstå vikten av toleransfönstret. Ska ha den som en påminnelse i vardagen. Inte utsätta mig med för stora påfrestningar utan ta det mer varsamt.
Michael