INSIKTSSAMTAL ONLINE

Mindfulness är så mycket mer än närvaro- och medvetandeträning, meditation och medkänsla.
Det handlar om att stå stark i sin egen kraft genom insikt och intuition. I mina privata konsultationer är det i huvudsak insikt och intuition som jag hjälper mina klienter att utveckla.
Metoden bygger på utvecklande samtal och medkännande kommunikation (Insight Dialogue, Inquiry och Vipassana out loud).
Jag lyssnar och guidar dig att höra din inre röst och stärka din egen guide.
Tillvägagångssättet är metodiskt och enkelt.
Du lär dig och får med dig frågor du kan ställa dig själv, reflektioner och handgriplig tekniker för att träna att komma i kontakten med rösten som, lyssnar, talar och guidar inom dig.

Jag erbjuder konsultationer i:

Mindfulness meditation och självmedkänsla
Mind resilience
MediYoga terapisession
Medveten andning

Ayurvedisk kost och livsstil
Självtrygghet

Varje individ är unika med specifika behov beroende på var vi befinner oss i livet och vad vi varit med om. Vad som är rätt för dig vet du bäst själv. I en enskild konsultation ger jag dig stöd och verktyg i ditt sökande efter svaren.

Vid en enskild konsultation berättar du om dina specifika besvär, vi inventerar dina behov och gör prioriteringar. Du får ett individuellt program för dina specifika behov som vi går igenom på plats och du sedan tränar hemma i mellan 6-8 veckor.

ÅTERBESÖK/ÅTERKOPPLING eller uppföljning via mejl sker efter 6-8 veckor.

PRIS: 1150 SEK för 90 minuter, inkl program, 750 SEK för återbesök 60 min.
Boka tre konsultationer, 90 min + 2 x 60 min och få 10 procent avdrag på totalpriset.

PLATS: Luntmakargatan 52, T-bana Rådmansgatan eller Online.

Boka enskild konsultation

För att boka återbesök, kontakta Marie Androv

Sagt om enskild konsultation

Tusen tack för ett mycket givande samtal förra veckan! Tack också för sammanfattningen, väldigt bra summerat. Så här nästan en vecka efter samtalet är känslorna och tankarna så otroligt mycket lättare! Lite tröghet sitter kvar så mindfulnessövningen hjälper verkligen. 
Tack igen för ett otroligt bra samtal och verktyg på vägen. Att 90 minuter med dig kan förändra så mycket!
Sara, utvecklande samtal
När jag tappat bort mig själv och sprungit vilse så hjälpte du mig att hitta tillbaka till det som är jag. Jag är så tacksam. Känner styrka, empati, vänlighet, frihet till mig själv och andra. Du ingav hopp och trygghet i en för mig omöjlig situation. Du nådde ända in i mitt inre då jag kände att du förstod och jag kunde med din hjälp nå en djupare läkning. Stort Tack Marie ❤️
Gunilla
Börjar förstå vikten av toleransfönstret. Ska ha den som en påminnelse i vardagen. Inte utsätta mig med för stora påfrestningar utan ta det mer varsamt.
Michael